Verhuizing Trapman op 16 april

ingevoerd op 9-4-2008

Jongerencentrum Trapman in Schagen gaat op 16 april verhuizen naar Laan 21. Dat is het resultaat van overleg tussen Trapman, de gemeente en buurtbewoners.

Er zijn verschillende toezeggingen gedaan om de overlast te beperken. Zo zal Trapman open gaan van 14.00 tot 17.00 uur en mag het jongerencentrum 10 keer per jaar ’s avonds open. Burgemeester Westerink heeft toegezegd te bekijken of er sancties mogelijk zijn als Trapman zich niet aan de afspraken houdt. 
 
Het pand is inmiddels voor een groot deel aangepast voor de nieuwe gebruikers. De komende dagen worden nog voorzetramen en zwaardere deuren geplaatst om geluidsoverlast tegen te gaan.

In de loop van het jaar gaan de gemeente, Trapman en de buurtbewoners nog 2 keer met elkaar om tafel. Dan zal worden besproken of de afspraken die zijn gemaakt werken en worden nageleefd. Hoe lang Trapman in het gebouw blijft is nog niet bekend. 
 
Wel is afgesproken dat Laan 21 een tijdelijke plek is voor het jongerencentrum.

Trapman is één van de partijen die meedoet aan Markt 18, het voormalige gemeentehuis aan de Markt in Schagen.
Mocht om welke reden dan ook Trapman uiteindelijk niet in dat gebouw komen, dan zal de gemeente een nieuwe locatie moeten zoeken.
Trapman verhuist 14 april van het huidige pand ..... Trapman verhuist 14 april van het huidige pand .....
..... naar Laan 21 ..... ..... naar Laan 21 .....