Wie wordt de Ondernemer van het Jaar 2007?

ingevoerd op 6-12-2007

De gezamenlijke ondernemersverenigingen in Schagen hebben 5 bedrijven genomineerd die meedoen aan de verkiezing `Ondernemer van het Jaar 2007`. Tot 28 december 2007 kunnen de leden van de verenigingen stemmen. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari bij Markt 15.

De genomineerde bedrijven zijn bioscoop CineMagnus, Gorter Luiken BV, de Van der Voort groep, banketbakkerij Bakker en Koster en De Jong & Roos.

Een omschrijving van de bedrijven:

CineMagnus
Dit bedrijf die het aangedurfd heeft enorm te investeren in de fraaie bioscoop is vanaf dag 1 erg succesvol. Met groot enthousiasme laten zij niet alleen de films zien maar organiseren Irma en Frits regelmatig activiteiten, vergaderingen, presentaties etc.

Gorter Luiken BV
Begonnen op zolder op de Dorpen en inmiddels in het nieuwe pand. Vanuit vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg, Australië, Nieuw Zeeland en het hoofdkantoor in Schagen worden de luiken voor toegang tot daken bedacht, gemaakt en verkocht.

Bakker & Koster Banketbakkerij
Banketbakkerij Bakker & Koster 50 jaar begrip in Schagen Het is een zeer vooruitstrevend en innoverend bedrijf. Met ambachtelijke producten van een zeer hoge kwaliteit en ze zijn één van de beste taartenmakers van Nederland.

Van der Voort Groep
Wie kent hem niet, van verzekering tot hypotheek en nu ook de maatschappelijk bewogen makelaar! Een enorm bedrijf en met name Willem met een enorme inzet voor de Schager gemeenschap. Van vrijwilliger tot zeiltochten, van sponsoring tot sporter, Willem is van alle markten thuis.

De Jong & Roos BV
Al meer dan 75 jaar actief met inmiddels 25.000 artikelen en sinds kort wederom verder geautomatiseerd met een hypermodern systeem om de orders sneller klaar te krijgen in het onlangs zeer fraaie heropende nieuwe pand. 
CineMagnus is één van de genomineerde bedrijven ..... CineMagnus is één van de genomineerde bedrijven .....