Programma Popweekend bekend

ingevoerd op 19-7-2007

Geels Evenementen heeft het programma voor de 25e editie van het Rabo-Popweekend in Schagen bekend gemaakt. Publiekstrekkers zijn op zaterdag Van Dik Hout en de 3J’s en op zondag Van Velzen en de Hermes House Band.

Op zaterdag begint het muziekfeest om 16.00 uur met de band May. Na optredens van Bad Medicine, Synergy en Outcast staat om 18.20 uur Van Dik Hout op het podium, direct gevolgd door de 3J’s. Het programma op zaterdag wordt afgesloten door Bar-B-Q, de Disco Disciples en de Amstel Coverband.

Zondag begint het popweekend om 13.30 uur met smartlappenkoor Liederlijk. Om 15.25 uur staat de band Topstars op het podium, gevolgd door Mijn Oomes en Ik, Die Darmstädter Hübsch en Drumatical Theatre. Het optreden van Van Velzen begint om 18.30 uur. De Hermes House Band start om 19.35 uur. Daarna staan optredens gepland van Groeten uit Schagen, Too Hot To Handle en Ding-a-dong.

De presentatie van het Rabo-Popweekend is in handen van Edwin Geels en Leon Toeset. Ze worden geassisteerd door oude bekenden, zoals Jos Hendriks, Cees Schoenmaker en Tom van de Berg. Bij alle cafe’s rond de Markt en bij de VVV is een gratis kleurenfolder met het programma van het Rabo Popweekend af te halen.
Jos Hendriks is één van de presentatoren ..... Jos Hendriks is één van de presentatoren .....