Zonnige voetbalmiddag

Regionale uitslagen

Op een zonnige zondag in het begin van de lente werd ZAP uit Breezand geconfronteerd met een verlies op eigen bodem van VVW (0-1). In de tweede klasse A liep ASV de Dijk verder uit na winst op de Kolping Boys met 4-2. ZAP is in de ranglijst voorbij gestreefd door de Flamingo’s uit Alkmaar, die de Foresters uit Heiloo met een 1-4 verlies trakteerden.

Ook in de derde klasse A een vol programma. Schagen kreeg de Alkmaarsche Boys op bezoek en die mochten weer naar huis nadat ze op een 3-1 verlies waren gezet. BKC en Vrone speelden doelpuntloos tegenelkaar. SEW pakte de eerste plaats, na winst op Woudia met 2-5, weer over van Volendam die niet verder kwam dan 2-2 tegen de Blokkers. Schagen staat vierde en heeft volgende week in Koedijk een taaie tegenstander. Bij winst behoudt Schagen een lijntje met de top 3.

4A. SRC heeft weer eens ouderwets uitgehaald. Met 1-5 werd van Zeevogels gewonnen. JVC verloor van VIOS uit Warmenhuizen, 4-0. SRC en JVC staan volgend weekeinde tegenover elkaar. Con Zelo blijft maar winnen, ook nu van Sint Adelbert, 1-5. Con Zelo staat stevig op de tweede plaats achter LSVV die ook won met 0-3 van Egmondia. Ook aanstaande zondag de strijd om de koppositie. LSVV ontvangt de ploeg uit Waarland.

In de 5e klasse A slechts drie inhaalwedstrijden. Winkel verloor van Wiron met 0-1. Die stand werd ook bereikt bij Sint Boys en Hollandia T. Dirkshorn wist met 2-1 de Koog te pakken te nemen. Er volgen nog 5 competitieronden en Hollandia T staat 6 punten voor op ZDH. De strijd is nog niet gestreden. Een interessante pot is aankomende zondag die van VZV tegen Hollandia T.

6A. De klapper van de zondag komt uit Callantsoog. Er werd daar met 7-0 gewonnen van Twisk. Zij blijven daarmee tweede in de klasse. Ook AGSV, de koploper, won (van Vesdo met 4-2) en Dynamo, de nummer 3 (van Zuidermeer met 3-1). Ook Wieringerwaard pakte een overwinning mee. Oudesluis werd met 0-3 onder de voet gelopen. Geel Zwart ’30 pakte weer netjes de punten, nu bij WBSV, 1-3.
Alle ogen zijn zondag gericht op Callantsoog en AGSV, want dan wordt misschien de beslissing in het kampioenschap wel beslecht.