CDA Harenkarspel zoekt jonge leden

Jelle Beemsterboer: raadswerk is leuk en belangrijk

Het CDA in Harenkarspel zoekt jonge leden die in de komende raadsperiode deel willen uitmaken van de gemeenteraad.

Het idee voor de oproep komt van Jelle Beemsterboer. Beemsterboer kwam in 2006 als 21-jarige in de gemeenteraad van Harenkarspel. Op 3 maart 2010 worden opnieuw verkiezingen voor de gemeenteraad gehouden. `Bijna vier jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan. Iets waar ik geen dag spijt van heb gehad`, zegt Beemsterboer.

`Als raadslid heb je de mogelijkheid om het verschil te maken. Voor je eigen dorp, je gemeente, de sport, woningbouw voor jongeren, uitgaan, fietspaden en nog veel meer. Voor een gemeente is het belangrijk dat jongeren zich bezig houden met de keuzes die belangrijk zijn voor nu en de toekomst. Het is tenslotte onze toekomst`, vertelt Beemsterboer.

Het CDA is al druk bezig met de verkiezingsprogramma’s en de lijst met kandidaten.

`Als je interesse hebt voor politiek zou ik het geweldig vinden als jij ook die kans pakt om raadslid te worden`, vertelt een enthousiaste Beemsterboer.

Snel aanmelden is nodig, want de kandidatenlijsten worden de komende weken opgesteld. Wie meer wil weten over de gemeenteraad kan Jelle Beemsterboer bellen op nummer 06 - 47 268 260 of via jellebeemsterboer@hotmail.com 

Meer informatie is ook te vinden op www.cdaharenkarspel.nl